Home » Home » Over Comensis » Nieuws

Nieuws

Comensis heeft voor de fitnessbranche een online index ontwikkeld waarin alle fitnesscentra in Nederland zijn vermeld.


Sportcentrum Jawi in Alphen a/d Rijn neemt binnenkort Smart-Television narrowcasting in gebruik.

Op zo'n 8 schermen in het hele sportcentrum zijn nieuws, mededelingen, korte filmpjes, teksttickers en reclame te zien


Heeft u voor een project een (extra) programmeur nodig? Comensis heeft verschillende programmeur / webdevelopers die in te huren zijn voor korte of langere projecten.

Onze programmeurs zijn geen onervaren beginners van een jaar of 18, maar ervaren professionals met vele jaren ervaring.


Sportcentrum Global Fit in Alphen a/d Rijn heeft in haar nieuwe pand gekozen om voor de informatievoorziening gebruik te gaan maken van Smart-Television narrowcasting van Comensis.


Onlangs is voor uitgever HMS Eurocom een website ontwikkeld voor het nieuwe magazine voor mensen die model willen worden : Face & Figure

 


13 en 14 mei staat Comensis met Smart-Television narrowcasting op de Wellness World & Spa Expo. Deze vakbeurs voor de sauna en wellnessbranche wordt gehouden bij Omnisport in Apeldoorn.

Health & Beautycenter Helios in het Belgische Bornem net onder Antwerpen heeft Smart-Television narrowcasting van Comensis in gebruik genomen.


In het 5 mei zwembad in Leiden wordt sinds kort gebruik gemaakt van Smart-Television marrowcasting

Wellness Center Vlietlijn in Leiden heeft onlangs Smart-Television narrowcasting met 12 informatieschermen in gebruik genomen. 

Met dit systeem wordt de communicatie met de leden verder geoptimaliseerd.

Smart-Television narrowcasting van Comensis is aan een grote opmars bezig


Bij de vestiging in Zeewolde van Recreatiecentra Nederland (RCN) is Smart-Television narrowcasting ingezet als informatiekanaal voor de bungalows en stacaravans, alsmede receptie en overige ruimtes

Dit jaar groeit de wereldwijde omzet in de software-as-a-service-markt (SaaS) naar 6,4 miljard dollar. Een stijging van 27 procent ten opzichte van vorig jaar. Die voorspelling doen althans de deskundigen van analistenbureau Gartner. 

Voor het eerst is internet een belangrijker nieuwsbron dan de krant voor de Amerikanen. Dat blijkt uit een studie van het gerenommeerde Pew Research Center. Enkel televisie is nog een belangrijker bron voor nieuws, zo blijkt. Tenminste, bij mensen ouder dan 30.

Het jaar 2009 staat voor de deur. Een nieuw jaar en nieuwe kansen voor de browsers. Internet Explorer heeft versie 8 bijna klaar, Firefox zit in een opwaartse spiraal, en Google heeft Chrome officieel uitgebracht. BeStyled spreekt de verwachtingen uit voor het komende jaar.

ROTTERDAM - Werkzoekenden gebruiken bij hun zoektocht naar een baan steeds vaker zoekmachines als Google.

Opera onderzoekt maandelijks welke sites het meest bezocht worden via haar mini-browser. In alle landen blijkt Google de meest gebruikte mobiele website. Zo ook In Nederland.

Ondanks de groei van het aantal webwinkels en de economische crisis, maken Amerikaanse consumenten dit jaar volgens Hitwise minder gebruik van vergelijkingssites dan het afgelopen jaar.

AMSTERDAM - Bezoekers van Google Maps kunnen de omgeving voortaan niet alleen op foto's, maar ook op bewegende beelden bekijken. Google heeft video's van Youtube toegevoegd aan de digitale atlas.

AMSTERDAM - Hoewel 70 procent van de Nederlandse huishoudens weleens tv-programma's kijkt via het internet, is dit geen gevaar voor de ‘ouderwetse' vorm van televisie kijken.

DEN HAAG - Zeven van de acht Nederlanders (87 procent) heeft thuis toegang tot internet. Daarmee is Nederland binnen de EU de staat met het hoogste percentage mensen dat thuis kan surfen.

Google heeft zijn boekenzoekmachine aangevuld met tijdschriften. De zoekgigant heeft digitale kopieën gemaakt van meer dan 1 miljoen artikelen uit tijdschriften van tientallen jaren geleden.

AMSTERDAM - Ruim 70 procent van de Britse internetters begrijpt niet hoe zoekmachines de volgorde van zoekresultaten bepalen. Dat blijkt uit Brits onderzoek, zo meldt The Guardian. 

AMSTERDAM - Google.nl blijft volgens onderzoeksbureau Multiscope met afstand de best bezochte website van Nederland. Opvallende stijger in de ranglijst is Buienradar, dat van op de vijfde plaats staat

AMSTERDAM - Uit cijfers van de Stichting Internet Domein Registraties Nederland (SIDN) is gebleken dat Nederland relatief het hoogste aantal geregistreerde domeinnamen heeft.

AMSTERDAM - ICT is vaak abracadabra voor mkb'ers. Dat blijkt uit onderzoek in België van kenniscentrum KMO-IT en webhostingspecialist COMBELL.

Sportcentrum Fitform in Gouda beschikt sinds kort over Smart-Television narrowcasting om de leden te informeren

Avanty Lifestyle in Wolvega maakt sinds kort gebruik van Smart-Television narrowcasting.

Sportschool Richard de Bijl & Chita Gross maakt sinds kort gebruik van Smart-Television narrowcasting.